Kenapa kena bisnes online?

Kenapa kena bisnes online?

  Tahun lepas, saya dah tak mahu buat bisnes online lagi sebenarnya. Rasa penat. Ada sebabnya, tapi saya tak mahu cerita. Saya hanya tenang...

Read more
Macam mana nak fokus ? Serabut betul.

Macam mana nak fokus ? Serabut betul.

Banyak saya terima aduan dari kawan-kawan berkaitan fokus. Mereka mengadu blur, keliru, tak tahu nak buat yang mana, nak pilih bisnes apa. ...

Read more
LELAKI PENGHANTAR CINTA

LELAKI PENGHANTAR CINTA

  Bila kita down dalam apa saja situasi. Kita kena tetapkan kita nak ‘down’ sampai tahap mana. “Dalam fikiran kau, kau nak jatuh sampai jadi...

Read more
Apa kaitannya gula dengan ekzema

Apa kaitannya gula dengan ekzema

Pernah tak korang perasan, bila makan terlebih manis di siang hari, malam terasa gatal-gatal.  Korang tahu tak, kadar glukos yang tinggi d...

Read more
Pintu-pintu bisnes

Pintu-pintu bisnes

  Bila kita tekad nak bisnes, banyak bahagian atau 'Pintu' kita kena buka untuk mula berbisnes. 1.Buka hati Dalam bisnes hati kita ...

Read more

Ujub yang mengerikan

Semakin ramainya yang memasuki dunia online hari ini. Kebanyakan mencari ilmu untuk meningkatkan jualan, menaikkan nama supaya dikenali. Aku...

Read more

Riya' di media sosial

  Bila kita berkongsi dan memberi di Facebook contohnya, tentu saja kita suka bila apa yang kita kongsikan itu mendapat respon Like, ada kom...

Read more